Energie Verlaag hier uw energiekosten

Energie vergelijker

Al jaren bij dezelfde energie leverancier? Dan wordt het tijd om over te stappen.

Ga naar de vergelijker

Energieleveranciers

Welke energieleveranciers zijn actief op de Nederlandse markt?

Bekijk het overzicht

Energie netbeheerders

Welke energie netbeheerders bestaan er zoal in Nederland?

Bekijk het overzicht

Energieprijs berekenen voor 2020

Energiekosten berekenen voor 2020? Weet jij je gemiddelde energieverbruik over het afgelopen jaar? Dan kan je meteen op een eenvoudige manier jouw energiekosten opnieuw gaan berekenen. De energiekosten zijn in 2019 duurder geworden en de verwachting voor 2020 is negatief. Zet dus nu je tarieven voor 3 jaar vast.

Energie overstap service. Elk jaar weer Vanzelf Geregeld. Met welkomstkorting.

Energiekosten opnieuw berekenen kan je veel geld besparen

Elk jaar stappen honderdduizenden consumenten over naar een goedkopere energieleverancier waar ze een lagere prijs gaan betalen voor hun energiekosten. Toch zijn er nog altijd consumenten die niet eerder zijn gewisseld van energieleverancier, dit kan uiteenlopende redenen hebben. Toch is het voor deze specifieke groep van belang dat ze hun energiekosten eens onder de loep gaan nemen. Er kan namelijk zoveel bespaard worden op deze kosten dat ze er zelfs een vakantie van kunnen betalen.

Vind hier de voor jou meest voordelige energie contract?

Het zoeken naar de meest voordelige energie aanbieding begint hier op energie prijs berekenen. Het kan heel goed zijn dat je ten opzichte van je huidige energieleverancier wel enkele tientjes per maand kunt besparen. Kies je voor een 12 maanden contract dan hoef je ook niet bang te zijn voor addertjes onder het gras. Die addertjes vindt je alleen bij cadeau actie’s. Wij raden dan ook ten zeerste aan om gewoon te kiezen voor een financiële welkomstpremie. De energieleverancier biedt je dan bijvoorbeeld €250 geld terug korting.

Kies voor een welkomstpremie bij je nieuwe energiecontract

Zo’n korting word in de meeste gevallen al verrekend met je voorschotnota. Het hangt dus af van wat je verbruikt aan energie en gas, plus wat je nu betaalt voor je energiekosten per maand. Lang geleden al eens gewisseld van energieleverancier? Dan weet je dus hoe het werkt maar daarmee heb je niet de zekerheid dat je energiekosten up to date zijn. De kans is daarbij groot dat je enkele tientjes per maand teveel betaalt. Niet energie vergelijken is daarom ook zonde van je geld.

Bespaar direct al tot €500 per jaar op je energiekosten

Als je nu €170 per maand betaalt voor jouw energiekosten en je kunt bij een andere energieleverancier ineens €130 per maand gaan betalen dan bespaar je hiermee €600 per jaar. De energiekosten voor 2020 kun je nu al vergelijken en wanneer je nu zou overstappen dan heb je je energiekosten voor het volgende jaar al vastgelegd. Zo weet je ook hoeveel je gaat betalen voor jouw energie en gas in 2020.

Vergelijk alle energieprijzen voor 2020 en bespaar direct geld

Begin nu met onafhankelijk energiekosten berekenen en vindt de goedkoopste energieleveranciers met de hoogste welkomstpremie op jouw adres. Overstappen is gratis en dat klusje neemt de nieuwe energieleverancier van je over.